Zoeken op postcode

WBB Wismans Bouwbedrijf

6.2 / 10.0
(1 stem)
Kruisstraat 50
6691ER Gendt
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0481427093
51.8792835.957664
1 3.1304347826087 5 6.2
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Reviews

Plaats een review
|
reactie op...
Misschien moeten toekomstige kopers zich eerst maar eens afvragen waarom een klant zover moet gaan om uberhaupt een rechtszaak aan te spannen? Een professioneel bedrijf komt afspraken na, levert vakkundig werk en lost problemen op. Ik nodig toekomstige klanten graag uit om een kijkje te nemen in ons huis om met eigen ogen te zien wat WBB verstaat onder 'werkzaamheden met goed gedrag opleveren'. Bedroevend slecht is dan nog netjes uitgedrukt. Ook opvallend dat de 'hoofd verkoop' in eerste instantie zelfs schriftelijk alle problemen en gebreken bevestigt om vervolgens later te doen alsof er niets aan de hand is. Een 'hoofd verkoper' met ballen die blijkbaar zo begaan is met het bedrijf lost problemen adequaat op.
Geen
Waardering:
1.0 2.0
|
Reactie op....
Beste mensen, Graag wil ik als hoofdverkoop van wbb dakkapellen reageren op de berichten. Wout: gemeente bepaald het beleid, frustratie is begrijpelijk maar ook wbb staat niet boven de wet, dus kunnen wij u niet verder helpen, u ook medegedeeld. Ulco, dat is de heer U. Kalt, beste Ulco, ook hier de frustraties begrijpelijk, echter heb je ons voor de rechtbank gesleept om je gelijk te halen, wat heeft de rechtbank beslist? inderdaad, wbb treft geen blaam en heeft al zijn afspraken en werkzaamheden met goed gedrag opgeleverd. Hans, via tussenpersoon gekocht, en wbb de grond in praten. Beetje jammer. Rest mij alleen te vragen om in het vervolg met naam en toenaam te vermelden, wel zo sportief, en wel zo makkelijk voor de verweerder.
Waardering:
3.0 6.0
|
onkundige lomperik
Ervaring met WBB is bedroevend. Dakkapel besteld, in offertetraject afspraken gemaakt over de constructiewijze waarmee de dakkapel op mijn type dak geplaats moest worden. Afspraken zijn niet nagekomen, en als gevolg is dakkapel verzakt en is mijn dak ingezakt. In nasleep hiervan heeft WBB al het mogelijke gedaan om snelle en goede afhandeling te frustreren, bij alles wat ik probeerde gaf WBB "niet thuis" Gelukkig had ik dakkapel gekocht via tussenpersoon die wel afspraken nakwam en problemen op wil lossen.
onbetrouwbaar neemt geen verantwoordelijkheid werkt slordig te gehaast onzorgvuldig slechte communicatie lomp
Waardering:
1.0 2.0
|
Sluit me bij Wout aan
Helemaal mee eens. beloven gouden bergen maar komen gemaakte afspraken niet na. daarnaast is ook de kwaliteit van het werk dramatisch slecht. Zo slecht dat er nieuwe aannemer is aangesteld om de achtergebleven puinzooi te herstellen. Zelden had men zulk slecht werk meegemaakt. Wat ons betreft een zeer teleurstellende ervaring. WBB heeft ons achtergelaten met half afgemaakt werk, lekkages en vooral heel veel frustratie. Absolute afrader!
Geen
het hele bedrijf is gebakken lucht, komt beloftes niet na en levert zeer slecht werk (lekkages, verzakkingen, niet sluitende deuren enz enz. Laten je daarna vallen als een baksteen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Deze aannemer laat niets meer van zich horen
Ben met deze aannemer in zee gegaan om een dakkapel te laten plaatsen. Alles leek goed te gaan! Maar nu de gemeente weigert om een vergunning af te geven voor het gewenste formaat, hoor ik niets meer van deze aannemer. Ben nog steeds in de slag met de gemeente, en houd de aannemer via de mail op de hoogte, maar geen reactie meer. Ook telefonisch geen contact gekregen. Waarschijnlijk geen interesse meer? MAAR LAAT HET DAN EVEN WETEN!
In het voortraject is alles prima verlopen.
Laten je gemakkelijk vallen. En laat niets meer horen.
Waardering:
2.0 4.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Spoeltmanbouw(7.6/10.0)0.3km
Gendt - Kruisstraat 17
Kenmerken: Gebouwen, Uitbreiding, Villa, Voorgevel, ...
Soort aannemer: Metselbedrijf, Onderhoud, Renoveren, Verbouwingen, ...
 
 
O. & D. Pako(8.0/10.0)0.5km
Gendt - Gildestraat 98
 
 
Aannemingsbedrijf Wiecherink(8.2/10.0)0.8km
Gendt - Langstraat 291-a
 
 
Gebra(8.0/10.0)0.9km
Gendt - Galgendaal 26
 
 
Aannemingsbedrijf Th. Nienhaus(7.6/10.0)1km
Gendt - Biezenkamp 6
Kenmerken: Dakkapel, Ramen, Villa
Soort aannemer: Bouw, Restauratie
 
 
Aannemersbedrijf Gerrits bv(8.0/10.0)1.1km
Gendt - Markt 62
Aannemersbedrijf Gerrits is een veelzijdige onderneming. Voor elk denkbaar project kunt u bij ons terecht. Hieronder een opsomming van waar we goed in zijn: Verbouwingen RenoverenProjectbouwWoningbouw Utiliteitsbouw Aanbouw Kleinere klussen In feite deinzen we voor geen enkele klus terug. Ook de...meer...
Kenmerken: Carport, Hang en sluitwerk, Projectontwikkeling, Winkelverbouwing, ...
 
 
Plegt-Vos Stoffels(8.2/10.0)1.1km
Gendt - Huigensstraat 2
Kenmerken: Aanbouw, Dakterras, Renovaties, Trap, ...
Soort aannemer: Aannemer, Bouw, Bouwbedrijf, Renoveren, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Angeren - Beek Ubbergen - Bemmel - Doornenburg - Lent - Leuth - Millingen Aan De Rijn - Ooij - Pannerden - Ressen
Aannemer Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aannemer Aanmelden - Contact