Zoeken op postcode

Traprenovatie

U bevindt zich hier:

 

Onverzorgde trap is grote stoorzender
Dagelijkse loop je meerdere malen je trap op en af. Om die reden gaat een trap naar verloop van tijd slijten. Dit kun je zien aan afgesleten traptreden en een onverzorgde uitstraling. Omdat de trap vaak een centraal punt heeft in je huis is het vaak erg storend als deze er afgesleten bij staat. Wil je ervoor zorgen dat je trap er weer mooi uitziet dan kun je bijvoorbeeld contact opnemen met deze specialist in traprenovatie in Amsterdam. Een goede traprenovatiespecialist kan direct zien wat er aan je trap moet gebeuren, heeft de juiste materialen en luistert naar de wensen van de klant.

Versleten trap erg gevaarlijk
Een versleten trap staat niet alleen onverzorgd, het is ook ontzettend gevaarlijk. Op een versleten trap glijd je veel sneller uit of kun je struikelen over loszittende bekleding. Het kan ook voorkomen dat het hout van je trap zo verrot is dat hij op een gegeven moment instort. In dat geval ben je natuurlijk nog verder van huis. Wacht dus niet te lang met actie ondernemen als je trap er versleten uitziet, dat bespaart je veel pijn en uiteindelijk ook geld. Als je namelijk te lang wacht wordt de kans dat je een nieuwe trap moet nemen steeds groter.

Traprenovatie bespaard kosten
Is je trap echt versleten dan heb je in principe drie keuzes: schilderen, een nieuwe trap of een traprenovatie. De eerste optie is uiteraard het goedkoopste, maar wel het meeste werk als dit zelf gaat doen. Je moet bijvoorbeeld eerste schuren en daarna pas schilderen. Een trap schuren is zeker geen fijn karweitje. Heb je hier geen zin in dan kun je dit ook uitbesteden aan een professional. Een nieuwe trap aanschaffen is veruit de duurste oplossing en in veel gevallen niet nodig. Een traprenovatie is meestal in één dag gedaan. In veel gevallen worden er overzettreden over bestaande treden gezet. Er is dus vaak niet eens breekwerk of hakwerk nodig om je trap weer helemaal in orde te maken.

Aannemer Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aannemer Aanmelden - Contact