Zoeken op postcode


Aanbevolen:
Timmer- en Aannemersbedrijf Cor Luijbregts

Timmer- en Aannemersbedrijf Cor Luijbregts

7.5 / 10.0
(2 stemmen)
Laag Boskoop 54
2771GX Boskoop
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0172462006
Fax: (+31) 0172462205
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@aannemerluijbregts.nl
52.081724.651242
2 3.7905405405405 3 7.5
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Ons bedrijf is al jarenlang actief in de bouwwereld. Wij hebben in de loop der jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. We werken vanuit ons bedrijf centraal gelegen in Boskoop. Met een vast team eigen mensen werken we dagelijks aan de wensen van onze klanten. De wensen van onze klanten nemen we altijd mee in het uiteindelijke resultaat.

Ons bedrijf is opgericht in 1997 in Waddinxveen. Wegens toenemende groei zijn wij in 2000 verhuisd naar onze huidige locatie in Boskoop. Daar beschikken we over een modern uitgeruste timmerwerkplaats waar we al onze deuren, ramen, kozijnen en dergelijke zelf produceren.

Verder beschikken we over een ruime werf met opslag van diverse bouwmaterialen, hout en stalling van ons wagenpark.

Kenmerken

Kenmerken:
Aanbouw
Aannemersbedrijf
Achtergevel
Badkamer
Bouwactiviteiten
Carport
Dakbedekkingen
Daken
Dakkapel
Dakramen
Dakterras
Deuren
Erkend
Gevelrenovatie
Hang en sluitwerk
Houtbewerking
Keuken
Kozijnen
Kwaliteit
Metselwerken
Onderhoudswerken
Renovaties
Schuifpuien
Stucwerk
Timmerwerken
Totaalafbouw
Vakman
Verbouwing
Vloeren
Voegen
Voordeur
Voorgevel

Reviews

Plaats een review
|
Bouw van overkapping in de tuin
Door deze aannemer een overkapping voor een motor laten bouwen in de tuin, deze is zeer vakbekwaam met goede materialen en vakkennis gemaakt. Werkzaamheden uitgevoerd met verstand van zaken. Een goed uitgeruste auto met gereedschap waardoor alles op de juiste manier verwerkt kan worden
Snel, netjes en binnen de afgesproken prijs is uitgevoerd. Na werkzaamheden is de tuin schoner opgeleverd als dat hij hem aantrof.
Geen minpunten te noemen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Geen aanrader
Deze aannemer heeft bij mij een verbouwing gedaan. Al tijdens de verbouwing bleek dat hij het niet zo nauw nam met de gemaakte afspraken. Hij kwam vaak niet opdagen, hield zich niet aan termijnen en liet ons vaak wachten op zijn onderaannemers. De vertraging van een verbouwing van 6 weken is uiteindelijk 3 maanden geworden. Daarna kwam hij met een meerwerk factuur. Hierop stonden posten die wij al hedden opgenomen in de begroting. Wij hebben hem uitgenodigd en een en ander uitgelegd en op papier meegegeven. Hij zou snel reageren, de door ons gestelde termijn was geen probleem. Vervolgens hebben wij niets meer van hem vernomen. Meerdere mails, sms'en en brieven later, waarop wij geen enkele reactie hebben gehad, hebben wij besloten om het bedrag dat volgens ons nog open stond netjes te voldoen. Na 6 maanden nog niets gehoord, ook niet over een aantal klachten die wij hadden ingediend. Meneer vond het allemaal niet belangrijk. Het eerste dat wij van hem hoorden is een aanmaning. Daarop hebben wij weer een nette brief gestuurd met uitleg. HIerop geen reactie. UIteindelijk kwam hij met een louche incassoburo. Nog steeds zonder op onze brieven in te gaan. Hij claimt daarbij een vordering te hebben die absoluut aantoonbaar onjuist is. De man wil absoluut niet praten, geen service verlenen, heeft slecht werk geleverd waarbij wij inmiddels al enkele duizenden euro's hebben uitgegeven aan schade die door hem is veroorzaakt. Hij had bijvoorbeeld de riool-afvoerpijp van de CV ketel voor het gemak maar doorgezaagd. Hij heeft een gat in de gevel achter gelaten (daar zou hij nog voor terugkomen). Wij vinden het een onbetrouwbare man die ook nog eens slecht werk levert. Een kleine klus zal hij vast kunnen maar een project absoluut niet. Hij kan niet plannen en is oneerlijk. Geen aanrader dus.
kan goed kozijnen maken
Onbetrouwbaar, oneerlijk, hoge meerwerkfacturen, geen service, slechte planning, haalt termijnen niet, liegt erg makkelijk.
Waardering:
1.0 2.0
|
vakwerk
nieuwe voordeur
netjes en snel echt vak werk
bij mij geen gevonden
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

A. Keijzer en Zn(7.4/10.0)0.9km
Boskoop - Voorkade 11
 
 
Klussenbedrijf Mark Jansen(7.8/10.0)0.9km
Boskoop - Nieuwstraat 95A
 
 
Aannemers- & Timmerbedrijf BTR(8.0/10.0)0.9km
Boskoop - Nieuwstraat 14
Bedrijfsinfo Aannemers- & Timmerbedrijf BTR is sinds 1995 gevestigd in Boskoop en is een kleine maar veelzijdige onderneming. De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op de particulieren- en zakelijkesector. Uw partner voor het realiseren van al uw kleine en grote verbouwplannen! Wilt u weten wat...meer...
Kenmerken: Appartementen, Bouwadvies, Carport, Vloeren, ...
Soort aannemer: Afbouw, Particulieren, Renovatie particulier, Verbouwingen, ...
 
 
Rem Montage(8.0/10.0)1km
Boskoop - Voorofscheweg 59
 
 
Rerux(8.0/10.0)1.1km
Boskoop - Bootstraat 4
 
 
Aannemersbedrijf J.L. Verbeij en Zoon(8.0/10.0)1.1km
Boskoop - Koninginneweg 1D
 
 
Aannemingsbedrijf Factotum BV(8.0/10.0)1.2km
Boskoop - Rijneveld 35
Kenmerken: Erkend, Ontwerpen, Renovaties, Uitbreiding, ...
Soort aannemer: Aannemer, Bouw, Renoveren, Verbouwingen, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Alphen Aan Den Rijn - Benthuizen - Bodegraven - Hazerswoude Dorp - Hazerswoude Rijndijk - Koudekerk Aan Den Rijn - Moerkapelle - Reeuwijk - Waddinxveen - Zwammerdam
Aannemer Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aannemer Aanmelden - Contact