Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    
Jansen Infra BV

Jansen Infra BV

8 / 10.0
(27 stemmen)
Kanaaldijk Zuid 64
5691NL Son
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0402832946
Fax: (+31) 0402835016
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@ajansenbv.com
51.5035735.448356
27 4 8
Gemiddelde waardering uit 27 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Jansen Infra B.V. verzorgt alle activiteiten van A. Jansen B.V. op het gebied van grondwerken, sloopwerken, wegenbouw, bodemsanering en daaraan verwante werkzaamheden.
Sloopwerken: Om een locatie gereed te maken voor nieuwbouw is in vele gevallen sloop van bestaande bebouwing noodzakelijk. Jansen Infra B.V. is al tientallen jaren dé specialist op het gebied van sloopwerken. Voormalige fabriekspanden, flatgebouwen, huizen of complete woonwijken worden vakkundig gesloopt. Naast een goede voorbereiding, kennis van milieuwetgeving én optimale communicatie speelt in het bijzonder de zorg voor de directe omgeving een steeds grotere rol. Wij zijn vanaf het begin zeer betrokken bij omwonenden en streven ernaar de mogelijke overlast in geluid en vrijkomend stof tot een minimum te beperken.
Grondwerken: Kwalitatief goed grondwerk vraagt om deskundigheid en inzicht dat alleen verkregen kan worden door jarenlange ervaring. Daarnaast is de keuze voor het juiste materieel een belangrijke succesfactor. Jansen Infra B.V. beschikt over modern materieel voor alle vormen van grondverzet; wielladers, mobiele kranen, rupskranen en een uitgebreide vloot vrachtwagens. Ook staat er een assortiment kleiner materieel gereed indien de situatie daarom vraagt: voor elke situatie de gewenste uitrusting. Of het nu gaat om het afgraven van grond of het bouw- en woonrijp maken van terreinen; Jansen Infra B.V. heeft de juiste oplossing.
Bodemsanering: Met het BRL 7000 certificaat is bevestigd wat wij al wisten. Dat wij voldoen aan de eisen om op correcte wijze bodemsanering uit te mogen voeren. Het afgraven en aanvullen van de bodem wordt verricht door vakbekwame medewerkers.
Wegenbouw: Jansen Infra B.V. is de specialist in het aanleggen en onderhouden van alle soorten wegen en verhardingen, uiteenlopend van kleine opdrachten tot uitgebreide reconstructies. Zowel boven- als ondergronds leveren wij topkwaliteit per strekkende meter, inclusief bekabeling en riolering. Het traditionele vakmanschap is nog volop aanwezig bij het aanleggen van straten, pleinen, rotondes, sportparken, parkeerplaatsen, laad- en losplaatsen en industrieterreinen. Met tientallen jaren ervaring is geen enkel facet van het vak ons vreemd. Ons vakmanschap resulteert in het door u gewenste eindresultaat.
 

Kenmerken

Kenmerken:
Bodemsanering
Aanleg riolering
Wegenbouw
Soort aannemer:
Sloopwerken

Plaats een review

In de buurt gevonden

Interieurrenovatie Midden-Brabant(8.2/10.0)1.9km
Eindhoven - Duinkerkenlaan 117
 
 
Bouwonderneming Goevaers & Znn.(8.0/10.0)2.2km
Best - Eindhovenseweg Zuid 69
Kenmerken: Maatwerk, Nieuwbouw, Uitbreiding, Vakwerk, ...
 
 
OVDM Montage(7.8/10.0)2.3km
Eindhoven - Topaasring 105
 
 
Heijmans Utiliteitsbouw Best(8.4/10.0)2.6km
Best - Ibc Weg 2
 
 
Mart van den Broek Bouw- en Timmerwerkzaamheden(8.2/10.0)2.9km
Eindhoven - Roodkapje 39
 
 
JMF Beton- en Houtbouw(8.2/10.0)2.9km
Eindhoven - Bokrijkstraat 101
 
 
Bouwbedrijf John van Amelsfort(8.2/10.0)2.9km
Eindhoven - Eeuwig Licht 38
 
 

Plaatsen in de buurt

Best - Breugel - Eindhoven - Geldrop - Liempde - Mariahout - Nuenen - Sint-Oedenrode - Veldhoven - Wintelre
Aannemer Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aannemer Aanmelden - Contact