Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    
Endurowoningen.nl

Endurowoningen.nl

8 / 10.0
(1 stem)
Noorderdiep 72
7876CJ Valthermond
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0599661127
Fax: (+31) 0599662207
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@endurowoningen.nl
52.8701656.936335
1 4.0212765957447 1 8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

EnduroWoningen


** Voor prijzen zie website **

Wonen is leven zoals je bent!
Een huis kopen doe je niet zomaar. Die beslissing is zo ingrijpend dat je daar eens in alle rust over wilt praten met een deskundige. Gewoon iemand, die verstand heeft van het bouwen, het ontwerp, de techniek en de bijbehorende kosten. Iemand die je kan helpen om je ideeën waar te maken. Wij zijn zo’n bedrijf aan wie je kunt vertellen wat je wensen zijn, want daar spelen zij graag op in.

Wij werken met een uniek soort bouwmateriaal, het zogenaamde cellenbeton cascosysteem.
Dat is heel comfortabel om in te wonen. Want cellenbeton is een natuurlijk product dat het woongenot verhoogt dankzij uitstekende thermische, geluidsisolerende en brandwerende eigenschappen. Bovendien is het een vriendelijk en duurzaam materiaal dat ongevoelig is voor de inwerking van schimmel en vocht. Bewoners - maar ook woningbouwverenigingen en beleggers - profiteren van de voordelen die het systeem biedt:
• Snelle bouwtijd
• Energiezuinig en comfortabel
• Geluidswerend
• Brandwerend
• Eenvoudig verwerkbaar
• Vochtbestendig
• Milieusparend/Duurzaam product
• Waardevast/bestendig hoge kwaliteit

Je kunt een woning kiezen volgens de formule “Kijken, kiezen, klaar”. Wij gaan voor hetzelfde geld een stapje verder met klantspecifiek bouwen. Je bouwt tenslotte je eigen huis op je eigen grond en je wilt geen door een projectontwikkelaar voorgekauwd product. (Zelfs onze twee-onder-een-kapwoningen zijn vaak links en rechts verschillend).
Bestellen van een woning of documentatie doen we niet on-line, immers elke woning is individueel en vraagt goede begeleiding. De plattegronden zijn specifiek, daarom liever een vrijblijvend gesprek op kantoor om tot de beste invulling van de woning te komen. Gekoppeld aan ons ‘direct prijs systeem’ blijft uw budget controleerbaar. En voor documentatie: gewoon even bellen. Wij werken als gespecialiseerd en ervaren team van ontwerpers, constructeurs en bouwers. Wij zorgen voor een huis dat u past. Wij maken uw eigen ideeën betaalbaar en stemmen het af op uw budget. Wonen is leven zoals je bent
Wonen is genietenmet al je zintuigen
Wonen is leven en ervan genieten
Wonen is thuiskomen
Wij maken dat mogelijk

Nieuwbouw
Wij bouwen volgens de laatste normen met veel comfort naar uw eigen wens en met minder onderhoudskosten. Vertel ons wat uw wensen zijn, wij spelen daar graag op in. Dit is een groot voordeel voor de toekomst, omdat een bijdetijdse woning alleen maar in waarde stijgt. U bent opdrachtgever van uw nieuw te bouwen huis en geen koper van een bestaand object, dus u bespaart sowieso de overdrachtsbelasting en de notariskosten. De financier verstrekt graag een hypotheek op een nieuwe Enduro-woning, omdat de woning vaak vooruitloopt op de eisen en snel in waarde blijkt te stijgen. Wij hebben geen bindingen met een hypotheekverstrekker, dus u bent vrij om zelf de meest interessante aanbieding te kiezen. En heeft u nog een bestaande woning die verkocht moet worden? Bij ons is er geen enkel risico in de voorbereidingsfase!

Gratis planontwerp en offerte
U gaat met ons bouwen en wij dienen op onze kosten, behoudens leges, het ontwerp in bij de gemeente voor het vooroverleg t.b.v. welstand en bestemmingsplan en voor de bouwaanvraag.
U loopt geen enkel risico, want is uw huidige woning niet verkocht of uw financiering nog niet rond, dan geen kosten en geen verplichtingen. Wij regelen verder alle formaliteiten voor u met overheden, brandweer, energiebedrijven, grondonderzoeken, etc. Onze bemoeienissen zijn vanzelfsprekend inbegrepen.
ContactZoekt U een betrouwbare partner met verstand van bouwtechniek? Neem dan gerust contact met ons op onder het nummer 0599-661127, of kom langs op ons kantoor te Valthermond.

Enduro Woningen
Noorderdiep 180
7876 CJ Valthermond
T: 0599-661127
F: 0599-662207
I: www.endurowoningen.nl
E: info@endurowoningen.nl

Bezoek adres Valthermond:
Noorderdiep 180
7876 CJ Valthermond

Bezoek adres Loppersum:
Wijmersweg 33
9919 BJ Loppersum

Kenmerken

Kenmerken:
Aanbouw
Aannemersbedrijf
Badkamer
Bouwvergunning
Carport
Dakbedekkingen
Dakkapel
Dakramen
Elektra
Fundatietechniek
Garage
Geluidsisolatie
Hang en sluitwerk
Houtbewerking
Houtskeletbouw
Keuken
Kozijnen
Metselwerken
Onderhoudswerken
Opbouw
Plafonds
Projectontwikkeling
Schilderwerk
Serres
Stoffering
Stucwerk
Systeemwanden
Timmerwerken
Totaalafbouw
Verankeringstechniek
Verlichting
Winkelverbouwing
Woningbouw
Zonwering
Lid van:
BouwendNederland
Stichting Bouwgarant
Soort aannemer:
Nieuwbouw particulier
Nieuwbouw zakelijk
Renovatie particulier
Renovatie zakelijk
Verbouwing particulier
Verbouwing zakelijk

Reviews

Plaats een review
|
enduro woningen is echt top en niet duur...
hallo, wij hebben hele goede ervaringen met peter hollander van enduro woningen. echt een familie bedrijf. met heel veel ervaringen. en vooruitstrevent ook qua normen van deze tijd. we zijn vaak op gesprek geweest en hebben getekend met zijn eigen ontworpen programma klaar terwijl je wacht. vaak moet je 1 week wachten op een offerte. maar bij peter niet. betaalbare kwaliteit en hele goede service. echt persoonlijk. en je komt er altijd uit. echt een aanrader dus. zelfs bouwgarant aangesloten.
hele fijne snelle contact onderhoud. en vertrouwd. bouwgarant.eigen tekenprogramma en direkt de offerte klaar. zodat je er altijd uitkomt met de prijs en wat je voor ogen hebt.
geen min punten. echt niet....
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Brouwer/Kampen(7.8/10.0)3.9km
Tweede Exloermond - Zuiderdiep 38
 
 
Bouwonderneming Bolk(8.2/10.0)4km
Tweede Exloermond - Nijverheidsstraat 9
 
 
Bouwbedrijf J. Timmer(8.2/10.0)4km
Valthe - Hoofdstraat 50
 
 
Haja Bouw(8.0/10.0)4.1km
Tweede Exloermond - Zuiderkijl 5
Soort aannemer: Bouw
 
 
Bouwbedrijf Hidde Smit(8.0/10.0)4.1km
Valthermond - Zuiderdiep 453
 
 
Bestratings- en Klussenbedrijf Tweede Exloermon D.(8.0/10.0)4.3km
Tweede Exloermond - Middenlaan 15
 
 
Strockmeijer Bouwbedrijf(7.8/10.0)5.6km
Valthermond - Zuiderdiep 545
 
 

Plaatsen in de buurt

Buinen - Emmer-Compascuum - Klijndijk - Musselkanaal - Nieuw Buinen - Ter Apel - Ter Apelkanaal - Tweede Exloermond - Tweede Valthermond - Valthe
Aannemer Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aannemer Aanmelden - Contact