Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    

D.B.N. Bouw

6.8 / 10.0
(4 stemmen)
Pontstraat 18
6367AM Voerendaal
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0455243886
50.8744315.935524
4 3.4467005076142 9 6.8
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Vraag direct offerte aan

Reviews

Plaats een review
|
Bij welke brancheorganisatie was DBN bouw?
Weet iemand of DBN bouw bij een brancheorganisatie was aangesloten of dat deze elders verzekerd was?
prachtig huis met geweldig uitzicht
door incorrecte afwerking problemen
Waardering:
1.0 2.0
|
vakwerk en degelijkheid
Een kwalitatief en zeer degelijk bouwbedrijf, komt afspraken na en denkt met de klant mee. Vreemd om een zo negatieve recentie te lezen, wij kunnen ons er niets bij voorstellen, maar wij zijn wel eerlijke klanten! Onderaannemers werken graag voor DBN bouw bv. Een directeur met zeer veel geduld. Een aannemer die zich veel moeite neemt.
gemotiveerd en vakkundig personeel, zeer prettige eigenaar, dhr Derks
Waardering:
5.0 10.0
|
vragen om problemen
Jammer dat ik nu pas deze site zie, in de tussentijd zijn weer een boel mensen het slachtoffer geworden van deze firma. De lijst met gebreken is te lang om hier op te noemen maar in het kort komt het erop neer dat zelfs zijn leveranciers hier achteraf hun excuses hebben aangeboden voor het prutswerk dat deze firma geleverd heeft. Doen vrijwel alles met onderaannemers die ze weinig en te laat betalen, niet bevorderlijk voor de motivatie van de mensen in kwestie. Schoolvoorbeeld van een firma die de branche een slechte naam bezorgt.
Beloftes
Worden niet nagekomen
Waardering:
1.0 2.0
|
Top uitgevoerde renovatie
De gehele renovatie is door DBN Bouw verzorgd, ik kan maar een ding zeggen: super geregeld. De gemaakte afspraken / opdrachten zijn correct uitgevoerd. Personeel van DBN Bouw is proffesioneel en correct. Dhr R.Derks heeft de renovatie op de voet gevolgd / goed aangestuurd.
Met Dhr R. Derks goed contact / overleg tijdens de renovatie. Waren er problemen ? dan werden deze adaquaat en in overleg opgelost. Personeel denkt mee, geeft goed advies. Chapeau !
Waardering:
5.0 10.0
|
een zeer vakbekwame en betrouwbare aannemer
net voor mijn bevalling kwamen wij met DBN bouw bv in contact, de directeur dhr. Derks heeft prima met ons meegedacht en ideeen aangedragen. De bouw verliep exact volgens planning. Vakkaundig personeel, Dhr Derks was regelmatig op onze bouw te zien. ook de onderaannemers worden goed en duidelijk aangestuurd door Dhr Derks, wat betreft ons alleen maar Chapeau!
discretie, inzicht en zeer vakkundig
Waardering:
5.0 10.0
|
Badkamer
Nadat de badkamer opgeleverd was, kwamen er alerlei gebreken. In eerste instantie werd er nier erg adequaat op gereageerd, uiteindelijk is het wel allemaal goed gekomen. En is een voldoende op zijn plaats.
Erg flexibel personeel
Waardering:
4.0 8.0
|
DBN Bouw is top
DBN Bouw heeft bij ons een zwembad en een daarbij behorende aanbouw voor de techniekruimte en overkapping gerealiseerd. Wij zijn over Dhr Derks en zijn werknemers uitermate tevreden en kan onderstaande recensies niet plaatsen als ik kijk naar de samenwerking die wij hebben mogen ervaren. Indien wij een verbouwing of een nieuw project zouden realiseren zou ik dit direct weer met DBN Bouw doen.
Aannemer volgt hele project op de voet en bij evt aan- of opmerkingen wordt ter plaatse actie ondernomen. Werknemers zijn betrouwbaar en vakbekwaam.
-
Waardering:
5.0 10.0
|
zoek je een SLECHTE aannemer, dan kies DBN bouw
dbn bouw heeft bij ons de aanbouw gemaakt, alleen de ruw-bouw. Ik vraag me af wat er wel goed is gegaan? - de aanbouw is nog steeds niet opgeleverd en dit zou 3 maanden geleden al zijn gebeurd. - de kozijnen zijn er scheef in geplaatst en stuk, na veel ellende zijn deze vervangen. - de tekening van de architect en de bouwkundige heeft hij links laten liggen en zijn eigen idee erop los gelaten waardoor we een gedeelte van het plafond hebben moeten verlagen i.p.v dat dit door liep. - de buren hebben de auto beschadigd, denk je nu werkelijk dat dit even wordt opgepakt met hun, nee meneer weet niet hoe snel jij moet wegkomen. ik vraag me af hoe dit verder gaat aflopen, maar bij ons in het dorp zal hij geen klanten meer vinden...
leuk personeel en zeer flexibel.
- komt afspraken niet na. - laat bedrijven voor zich werken die nog nooit materiaal in handen hebben gehad. - te veel om op te noemen. De waardering die hij ontvangt is alleen maar voor zijn personeel, hem zelf komt geen waardering toe!
Waardering:
1.0 2.0
|
in de steek gelaten
Dbn bouw heeft de renovatie van de badkamer verzorgd. Voortvarend begonnen, hakkelend afgemaakt en bij het herstellen van een garantie claim zal vermoedelijk de rechter aan te pas komen.
Prettig personeel die erg flexibel zijn
Geen communicatie, komt afspraken niet na, reageert alleen op dreiging met advocaten
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Eussen Bouw(7.8/10.0)0.2km
Voerendaal - Bergseweg 20
Kenmerken: Aannemersbedrijf, Trap, Uitbreiding, Verbouwing, ...
Soort aannemer: Aannemer, Bouw, Particulieren
 
 
L. & L. Bouw(8.2/10.0)0.6km
Voerendaal - Van Elmptstraat 50
 
 
Minibouw(8.0/10.0)0.7km
Voerendaal - Hogeweg 52
Kenmerken: Kwaliteit, Loodgieterswerk, Nieuwbouw, Verbouwing, ...
Soort aannemer: Aannemer, Bouw, Onderhoud, Restauratie
 
 
Timmerbedrijf Moonen(7.8/10.0)0.8km
Voerendaal - Lindelaufer Gewande 42
 
 
Renovatiebedrijf Pierre Boumans(7.8/10.0)1.3km
Voerendaal - Tenelenweg 48
 
 
Eug¬Źne Moonen(7.6/10.0)1.3km
Voerendaal - Jeustraat 5
 
 
D.B.G. Voerendaal(8.0/10.0)1.4km
Voerendaal - Donderveldstraat 15
 
 

Plaatsen in de buurt

Eys - Heerlen - Hoensbroek - Hulsberg - Kerkrade - Klimmen - Ransdaal - Simpelveld - Wijlre - Wijnandsrade
Aannemer Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aannemer Aanmelden - Contact