Zoeken op postcode

Bouw en Tuin Totaal

6.3 / 10.0
(7 stemmen)
Schiermonnikoog 29
8302ME Emmeloord
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0527620499
Website:
52.7203985.735408
7 3.1693989071038 12 6.3
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Kenmerken:
Aanbouw
Badkamer
Betonvloer
Carport
Dakkapel
Dakpannen
Deuren
Garage
Gecertificeerd
Gerenoveerd
Herstellen
Kozijnen
Kwaliteit
Nieuwbouw
Opknappen
Panelen
Plafonds
Projecten
Ramen
Renovaties
Schetsontwerp
Serres
Service
Stucwerk
Toilet
Uitbouw
Uitbreiding
Uitvoering
Verbouwing
Verlichting
Vernieuwen
Vloeren
Voegen
Soort aannemer:
Bouw
Bouwbedrijf
Onderhoud
Particulieren
Renoveren

Reviews

Plaats een review
|
Zeer tevreden
Ik ben zeer te vreden over het werk. Ze hebben mijn hele badkamer gerenoveerd. Het is echt een plaatje geworden, alles ging veel sneller dan ik had durven dromen. Elke dag na het werk maakte ze de hele boel netjes schoon. Ik kon gewoon blijven leven in mijn eigen huisje waar ik zeer blij om was. Mannen die zeer serieus aan het werk zijn en hun werk goed afleverde. Maar een tijd voor geintjes maken met elkaar en mij zat er natuurlijk ook bij. Ze deden het precies zoals ik wou, maar advies over dingen die misschien beter iets anders konden, praatte ze rustig over met je en legde het op een juiste en goede manier uit.
Eerlijk, betrouwbaar, goed advies, eerlijke prijs, schoon werk, gezelligheid.
Die heb ik absoluut niet kunnen vinden
Waardering:
5.0 10.0
|
Top aannemersbedrijf
Super tevreden. Een bedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Aanbevolen door een kennis. Stipt op de afgesproken tijd waren de werknemers aanwezig. Ver binnen de gestelde termijn werd alles opgeleverd. En wat we enorm hebben gewaardeerd was dat elke dag de "bouwplaats" keurig achter gelaten werd waardoor we zelfs tijdens de verbouwing ons thuis voelde.
* Vaste (eerlijke)prijs * Nakomen afspraken * Meedenken in bouwproces * Kwaliteit en garantie
Geen gevonden
Waardering:
5.0 10.0
|
wel dat nooit weer
jonge? uitzendkrachten onder leiding van een wat oudere zzper,waar ik me vraagtekens bij zette.
weinig
vele,, ik dacht, dat vloeken waar ik me aan stoor,daar niet thuis hoorde, me in vergist dus.vooral de wat gezette baas? dus.
Waardering:
1.0 2.0
|
Vakmensen bij bouw en tuin totaal.
Alles vooraf vastleggen en ons vakkundig adviseren voor de verbouwing van onze woning was vooraf goed geregeld. Tijdens de verbouwing van ons hele huis was er volop ruimte voor gevraagde aanpassingen. Wij hebben o.a. afgenomen: plaatsen dakkapel, verhelpen verzakking woning, plaatsen nieuwe wanden en maatwerk houten deuren,aanleggen bad en toiletruimtes inclusief tegelwerk, metselwerk buitenzijde woning, vervangen garagedak, etc. Werken met betrouwbare partners voor plaatsen elektra, glaszetter etc. Deze jongens snappen welke kwaliteit gewenst is bij klanten en daarbij spelen ze goed op maatwerk wensen in. Mooie materialen en grote flexibiliteit vanuit het hele betrouwbare team! Afwerking zeer netjes! Professioneel vakkundig timmerwerk en stucwerk. Verwachtingen zeker overtroffen!
Betrouwbaarheid team en prettig sociaal in de omgang. Door veelzijdige vakmanschap in team wordt alles tot in de puntjes geregeld. Eerlijkheid ook als je als klant niet de juiste beslissing wilt nemen. Vooraf alles zwart op wit zorgt bij dit bedrijf voor geen extra verrassingen, meerwerk wordt netjes overlegd. Vooraf kritisch de projecten van hen bezocht en dit heeft ons destijds overtuigd met hen in zee te gaan. Dit zijn vakmensen die niet akkoord gaan met half werk!
Waardering:
5.0 10.0
|
Kozijnen laten vervangen
Om 9:30 waren ze bij ons in Zaandam gearriveerd. Stipt om 2 uur zaten er kompleet nieuwe kunststof kozijnen in ons dakkapel. Alles netjes afgewerkt met een mooie bijpassende vensterbank. mooie website trouwens: www.bouwentuintotaal.nl
Prima werk!
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer goede en betrouwbare aannemers bedrijf
Na een mooie en uitgebruide offerte die ik van deze mannen kreeg had ik besloten om de badkamer aan deze jongens over te laten. Niks is te moeilijk of te lastig voor hen. Je kan goed overleggen met hen, ze hebben vakkennis en vaardigheden om alles aan te pakken. Uiteindelijk is het een super badkamer geworden waar ik en mijn gezin ontzettend veel plezier van hebben.
Klantonderhoud is super van hun. Goede afspraken die ze ook daadwerkelijk nakomen. Goede communicatie naar ons toe. En zeker een aanbeveling voor de werkzaamheden in en om uw woning. Bij ons komen ze in de toekomst zeker weer over de vloer!
TOTAAL NIETS!!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Twee jongens van stavast draaien een goed team!
Nadat er een hele goede prijs/kwaliteit verhouding uit de offerte bleek en diverse oud-bouwvakkers en zakenlieden hadden verteld dat dit een goed bedrijf was. Nadat ik in totaal vijf offertes van verschiollende aannemers had ontvangen, ben ik met bovenstaand bedrijf in zee gegaan. Ik den wel 15 procent goedkoper en even goed als de concurrent...
Goed overleg, regelmatig de dingen uitgelegd en nagelopen, correct in het updaten van bijv. een verborgen gebrek heeft uiteindelijk geresulteerd in een uitbouw in de kamer; en de keuken gerealiseerd én een dakkapel. Ook heb ik via dit bedrijf het garagedak laten vernieuwen. Toen dit daarna lekte,vanwege het oude dakleer van de buren, hebben zij de tussenaannemer daarvan verteld dit te repareren. Naar genoegen gebeurd. Alles goed nagelopen. nu lekte laatst het toilet; dit kwam doordat door het schoonmaken de pijp was opzijgeschoven. Verholpen en uitgelegd...
Geen, omdat alles bespreekbaar is. En daar gaat het gewoon om. Deze jongens pakken gewoon aan. Betrouwbaarheid staat voorop. En het is goed om een draaiboek te maken met elkaar.
Waardering:
5.0 10.0
|
Plaatsen van een aanbouw en bovenverdieping v.v. nieuwe raamwerken
Na het aanvragen van de offerte diverse keren contact gehad en alles in overleg rond gemaakt voor een zeer geschikte prijs. Ook alle werkzaamheden zijn in goede orde verlopen. Goed en netjes personeel en prettig in omgang. Voor vragen altijd aanspreekbaar. Later nog wat afwerkpunten geconstateerd en ook dit werd meteen afgehandeld.
Goede service, prettig in omgang, schappelijke prijzen, werk volgens offerte.
Waardering:
4.0 8.0
|
Geweldig bedrijf!
Alles conform offerte uitgevoerd en binnen de daarvoor afgesproken tijd. Gevoel was vanaf de kennismaking tot oplevering goed. Plezierig en net personeel. Complimenten voor kwaliteit en afwerking. Bedankt!
Mooie materialen van goede kwaliteit Net en plezierig personeel Uitgevoerd volgens afspraak
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
herstel werkzaaheden / stucwerk
Netjes via de offerte gewerkt en meegedacht in het herstellen van stuc werkzaamheden in onze hal. Verder gewoon goed werk verricht.
Waardering:
4.0 8.0
|
Jong bedrijf en goed werk
Bouw Tuin Totaal is een jong bedrijf dat kwalitatief goed werk aflevert tegen een redelijke prijs. Het levert goed vakwerk en gaat mee met de wensen van de klant.
levert goed werk af. Rustig personeel
Waardering:
4.0 8.0
|
Onbetrouwbare partner m.b.t. het nakomen van afspraken.
Nadat in maart 2012 een offerte werd ontvangen, die snel werd geleverd, moet worden vastgesteld dat nu juli 2012 ondanks diverse telefonische afspraken, waarvan het initiatief telkens vanaf de zijde van de opdrachtgever moet worden gedaan, de afgesproken werkzaamheden NIET zijn uitgevoerd. Ieder keer als opdrachtgever belt moet of de maat nog worden opgenomen of zijn goederen niet of onjuist geleverd. Vandaag 13 juli heeft opdrachtgever nogmaals eens gebeld omdat een eerdere belofte van aanmener om op woensdag 11 juli terug te bellen NIET was nagekomen. Weer was er volgens aannemer toevallig contact geweest met leverancier en zou voor 17.00 uur worden teruggekoppeld naar opdrachtgever. Tot op heden is dit niet gebeurd. Opdrachtgever overweegt nu om offerte te laten vervallen in de hoop een betrouwbare partner te vinden.
Aannemer levert goed werk, tegen een redelijke prijs.
KOMT IN GEHEEL ZIJN AFSPRAKEN NIET NA, HETGEEN GROTE IRRITATIE BIJ OPDRACHTGEVER EN KENISSEN, DIE DOOR OPDRACHTGEVER OP HET BETAAN VAN AANNEMER ZIJN GEATTENDEERD. IS BEDRIJF DAT IN HET GEHEEL NIET MEER DOOR OPDRACHTGEVER ZAL WORDEN AANBEVOLEN BIJ ANDEREN
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Warmhus(7.8/10.0)0.9km
Emmeloord - Zeeuws-Vlaanderen 3
Kenmerken: Bouwvergunning, Geluidsisolatie, Schilderwerk, Vloeren, ...
Soort aannemer: Afbouw, Bouw, Bouwbedrijf, Onderhoud, ...
 
 
Barpet(8.0/10.0)1km
Emmeloord - Overflakkee 53
 
 
Bouwbedrijf Huijboom(8.0/10.0)1.4km
Emmeloord - Vogelsant 41
 
 
Kroonsberg Plafond- en Wandafwerking(8.2/10.0)1.5km
Emmeloord - Middelplaat 18
 
 
Rikhof Bouw Support(7.8/10.0)1.7km
Emmeloord - Verlehorst 54
 
 
Reininga Bouw(8.0/10.0)1.8km
Emmeloord - Kloppenburgstraat 15
 
 
Westdorp Onderhoudswerken(7.8/10.0)1.8km
Emmeloord - Beyerinckstraat 3
 
 

Plaatsen in de buurt

Bantega - Blokzijl - Creil - Ens - Kraggenburg - Lemmer - Marknesse - Rutten - Tollebeek - Urk
Aannemer Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aannemer Aanmelden - Contact